Sponsoring

Van 4 juni tot en met 7 juni 2024 wordt door W.S.V. Comité Avondvierdaagse Hoensbroek de 79e Avondvierdaagse in Hoensbroek georganiseerd voor vooral de schooljeugd van Hoensbroek en omgeving. Een jaarlijks terugkerend evenement dat na vele jaren niet meer weg valt te denken uit Hoensbroek e.o. Een sportief en gezond evenement waar zo’n 1300 wandelaars deelnemen aan de vier avonden met verschillende afstanden. Naast het sociaal-maatschappelijk aspect proberen wij in het bijzonder de jeugd in beweging te krijgen en te houden en stimuleren wij hen om gezonder te leven.

Maar natuurlijk kost het organiseren van een dergelijk evenement geld. Zeker in deze economische tijd is het organiseren van een evenement inspannender dan voorheen. Ook zijn de veiligheidseisen strenger geworden en de kosten voor diverse faciliteiten drastisch gestegen. Daarom doen wij een beroep op u en wij willen u vragen voor een bijdrage.

Om voor elk budget een passende mogelijkheid te bieden, hebben wij een aantal sponsorpakketten voor u samengesteld. De Avondvierdaagse Hoensbroek sponsoren kan al vanaf EUR 10,- per jaar. Natuurlijk bestaat er altijd de mogelijkheid tot een maatwerk oplossing waarbij uw eigen wensen bespreekbaar zijn.

Wij danken u bij voorbaat voor uw belangstelling om de Avondvierdaagse Hoensbroek te ondersteunen. Na het versturen van onderstaand formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.

  Bedrijfsnaam: *

  Contactpersoon: *

  E-mail: *

  Telefoon:

  Eventuele opmerkingen/aanvullingen:

  captcha
  Type bovenstaande controle cijfers/letters over: *